Preduzeće “MONTEKLAS” d.o.o. je osnovano 06.05.2019.god u Nikšiću. “MONTEKLAS” je ekskluzivni distributer i zastupnik svih vrsta pšeničnog brašna,vodećeg regionalnog proizvođača  mlinske industrije “POPOVIĆ” iz Šapca, koje je osnivač i vlasnik preduzeća ”MONTEKLAS”.

Mlinska industrija “POPOVIĆ” iz Šapca DPS KLAS GROUP zauzima lidersku poziciju u oblasti mlinarstva i skladištenja žitarica, a u svom vlasništvu posjeduje 4 mlina i 11 skladišnih centara za žitarice. Kao kompanija u velikom usponu prepoznala je interes da svoje proizvode značajno plasira na tržište Crne Gore, što je upravo i postigla osnivanjem preduzeća “MONTEKLAS“ u Nikšiću.

U našoj ponudi zastupljeni su i proizvodi poznatog Brenda “VELVET “ iz Sarajeva, koji predstavljaju sve neophodne sirovine za pekarstvo i poslastičarstvo.

Širok asortiman naših proizvoda upotpunjuje i domaći brend “Nikšićki mlin”, sa paletom integralnog brašna (bijelo i žuto kukuruzno,pšenično, ražano i heljdino), koje je kvalitetom prepoznatljivo u trgovinskim lancima širom Crne Gore.

Facebook
Twitter
YOUTUBE